PPM Touw Colors!

PPM Colors

PPM Multi Touw is in vele kleuren en/of kleurencombinaties leverbaar. Er zullen geregeld nieuwe kleuren bij komen, maar wellicht zullen er kleurtjes uit het aanbod verdwijnen.

Voor hondenlijnen wordt standaard 8mm touw gebruikt, hierin is van de leverancier uit ook het grootste kleurenaanbod. Het 8mm touw heeft (enkel) een trekkracht van kilo.

Om alles een beetje overzichtijk te houden zijn de kleuren verdeeld in diverse categorieën.

Inmiddels zijn er 226 kleuren op voorraad 35 uni Colors (waaronder 5 met reflectie) en 191 "Design Colors" De "Design Colors" zijn evt. samen met -een of meer- uni kleurtjes te combineren waardoor elke lijn uniek wordt. Er zijn talloze kleurencombinaties mogelijk!

Wij verkopen Géén losse meters PPM Touw!

Wat is PPM Multi Touw?

PPM touw ook wel Multi-touw of Multi-lijn genoemnd. Polypropyleen (PPM) is een kunststof wat geen vocht opneemt. Hierdoor wordt het minder snel vies en is het licht in gewicht, ook als het nat wordt. Daarnaast blijven de lijnen drijven in water. Het is sterk, zacht en ligt soepel in de hand.

PPM touw heeft geen kern waardoor het makkelijk te verwerken is en dus zeer geschikt om honden lijnen/riemen, halsbanden en speeltjes van te maken. De touwballetjes en dummy's blijven drijven op het water. Mocht de lijn vies worden kan deze gewassen worden op 30 graden, wel opletten met de musketonhaak en evt. ringen (gebruik van een waszakje wordt aangeraden!)

Multi-lijn is leverbaar in talloze kleurencombinaties die onderling weer gecombineerd kunnen worden waardoor iedere creatie uniek is. Er zijn verschillende diktes leverbaar maar » 8mm PPM Touw wordt het meest gebruikt en daarin is het » kleuren aanbod dan ook enorm groot.

Promotie Blok