Lijnen van PPM Multi-Touw

C•Dogs maakt hondenlijnen van PPM Touw geheel naar wens en gewenste lengte. Vaak ben je in de (web)winkels afhankelijk van de "standaard" modellen en lengtes. In de praktijk wil je vaak liever misschien net wat meer.

Voor Caine & Chazz heb ik de nodige lijnen gemaakt die ik dagelijks gebruik. Ik kijk altijd naar wat we die dag op het programma hebben staan en neem dan de lijn die daar het meest geschikt voor is. Ik zal hier (bij "Speciale Lijnen") spoedig meer uitleg/info over geven.

PPM Touw ook wel Multi-Touw of Multi-Lijnem> genoemd is leverbaar in talloze kleuren en/of combinaties die onderling weer gecombineerd kunnen worden waardoor iedere creatie uniek is. Er zijn verschillende diktes leverbaar maar » 8mm PPM Touw wordt het meest gebruikt en daarin is het » kleuren aanbod dan ook enorm groot.

Caine Jachtlijn

Wat is PPM Multi Touw?

PPM touw is Polypropyleen, een kunststof wat geen vocht opneemt. Hierdoor wordt het minder snel vies en is het licht in gewicht, ook als het nat wordt. Daarnaast blijven de lijnen drijven in water. Het is sterk, zacht en ligt soepel in de hand.

PPM touw heeft geen kern waardoor het makkelijk te verwerken is en dus zeer geschikt om honden lijnen/riemen, halsbanden en speeltjes van te maken. De touwballetjes en dummy's blijven drijven op het water. Mocht de lijn vies worden kan deze gewassen worden op 30 graden, wel opletten met de musketonhaak en evt. ringen (gebruik van een waszakje wordt aangeraden!)

Promotie Blok