Home | is where the Dogs are

Caine & Chazz

Made By C•Dogs is voor de lol op facebook geboren. Na een workshop hondenlijnen en fleece speeltjes maken ging ik voor mijn eigen mannen aan de slag. Sinds de komst van mijn 2 Australian Labradoodles -Caine en Chazz- liep ik nog wel eens tegen het probleem aan dat de gekochte lijnen vaak aan de korte kant waren.

Hierdoor komt er vaak meer spanning op de lijn te staan. En “wandelen met ontspannen lijn” is nu eenmaal veel fijner. Door gebruik van een langere lijn heeft je hond meer vrijheid en kan/leert hij ook beter om eigen keuzes te maken.

Inmiddels zijn bijna al onze eigen tuigjes voorzien van langere handgemaakte lijnen van Multi Touw. Meer informatie, voorbeelden en kleurenstaaltjes vind je verder op deze website.

Dat deze hobby zeer verslavend is blijkt wel uit het feit dat er nu een eigen website is. Mijn creatieve verslaving is inmiddels uitgebreid met Snuffelmatjes en Fleece Speeltjes. Met veel enthousiasme en inspiratie ga ik steeds op zoek naar nieuwe creatieve uitdagingen. Alleen ontbreekt het me wel eens aan tijd om alles meteen uit te voeren.

Alle speeltjes worden door mij handgemaakt en is het mogelijk om je eigen wensen kenbaar te maken, misschien kan ik wat voor je betekenen en ze voor je uitvoeren. Er zullen op termijn nog de nodige ideetjes uitgewerkt worden.

Natuurlijk worden nieuwe speeltjes eerst getest door mijn eigen “Doodle Test Team”. Ik garandeer een hoge kwaliteit en een goede afwerking.

CDogs

Elke creatieve stap wordt door mij met grote zorg en liefde uitgevoerd. Hopelijk mag jullie trouwe 4-voeter er jaren plezier aan beleven.

Er zitten nog veel meer creatieve ideeën in mijn hoofd en hopelijk heb ik spoedig even tijd om alles uit te werken. Hou de website en facebook pagina dus goed in de gaten. Kom van tijd tot tijd gewoon eens gezellig een kijkje nemen.

Tot gauw! Groetjes en Liefs Carin DriessenTags
» Wie is C•D

Promotie Blok

Home Alone Card » Meer Info De SnuffelMat » Meer Info Puppy ID-Bandjes » Meer Info
Home Alone Puppy ID-Bandjes Home Alone