Wie is CD

CarinDriessen

Ik ben in 1966 geboren te Nederweert, vanaf mijn 8ste levensjaar ben ik opgegroeid in Ospel en sinds 1991 woon ik -samen met Wim- in een heel klein dorpje in Noord Limburg. In 2011 kwam Caine-een Australian Labradoodle- in ons leven en daarmee ging een lang gekoesterde wens van mij in vervulling. Door Wim zijn vele allergieën was het eigenlijk nooit mogelijk om "iets harigs" in huis te nemen.

In 2013 kwam Chazz-ook een Australian Labradoodle- ons gezelschap brengen, leuk voor Caine om er een speelmaatje bij te hebben, maar zeker ook heel erg leuk voor ons. Ik onderneem heel veel met Caine en Chazz samen vormen ze dan ook het C•C Doodle Test Team voor C•Dogs. Bij het knopje "My Blog" stellen ze zich even aan jullie voor.

Creatief bezig zijn loopt eigenlijk als een rode draad door mijn leven. Als de tijd het even toelaat vind ik het heel erg leuk om te photoshop-en, haken en voorheen hoorde breien en webdesign ook tot mijn favoriete bezigheden. Creatief bezig te zijn noem ik ook wel eens "mijn medicijn". Met mijn medicijn kom ik tot rust, kan ik gedachten laten gaan. Maar tegenwoordig slurpen mijn Doodles ook de nodige tijd en energie van me op.

September 2014 gingen we samen met Melanie en Dewi van Dogsigns -de "hondenschool" van Caine en Chazz- op Workshop Vakantie in Oostenrijk. Daar hebben we o.a. een workshop -Honden lijnen van Multi Touw en Fleece Speeltjes maken- gehad. Helemaal verslaafd kwam ik terug en een nieuwe hobby was geboren.

Eind 2014 -net voor de feestdagen- maakte ik wat Snuffelmatten voor vrienden en bekende en de reacties waren erg positief -mijn dank hiervoor- Inmiddels zijn er nog wat andere fleece speeltjes bijgekomen en de eerste Hondenlijnen van Multi Touw zijn ook een feit. Vorige week -februari 2015- is Made By C•Dogs "geboren".

Wat het mij gaat brengen weet ik nog niet, maar het is vooral leuk om creatief met je hobby bezig te zijn en -mens en hond- happy te maken met mijn Handgemaakte Spullen.

Promotie Blok